Constructam onderdelen

 

exacte reproducties van veel gezochte en bijna altijd kapot zijnde onderdelen.  in ieder geval passend op de jaren 69-72 en sommige onderdelen ook passend op jongere types.

voor nagenoeg alles geldt: zeer beperkte oplage en in eerste instantie is op ook echt op.

ondanks dat er al veel initiatieven zijn geweest om deze delen te maken kwamen ze maar niet. logisch want het zijn serieuze investeringen om voor alles mallen te maken voor slechts kleine series maar als met alles hebben wij wel doorgezet.

Geen concessies:  Met deze onderdelen hebben wij getracht om zowel de productie methode als de gebruikte materialen zoveel mogelijk als origineel te houden!

Prijzen zijn per stuk (tenzij anders vermeldt) , inclusief Btw

omdat dit service artikelen zijn die wij geheel tegen kostprijs verkopen kan er niet verstuurd worden. enkel afhalen op onze locatie in Pfalzdorf!

 

 

 

 

– Constructam achterlicht houders in sterk polyester, ongekleurd  , exacte reproductie maar dan veel sterker.  voor de bouwjaren ’69-’72  Prijs: 55,- 

IMG_1337  IMG_1338

 

 

 

– Constructam Kenteken verlichting Hella € 69,50 Deze originele Constructam Kenteken verlichting is bijna niet meer te vinden. voorheen nog wel bij een BMW of porsche dealer te vinden of in het magazijn circuit maar het wordt al jaren moeilijker en moeilijker. maar dan…heel af en toe, duikt er een partijtje op… geen keuze dus: alles opkopen zodat wij onze klanten nog lang het hoogst mogelijke niveau bieden kunnen zeer, zeeeeer beperkte voorraad!

71079994 8540910378_532ebf8fa1_nIMG_5332

 

 

 

– Constructam Dakluiken oranje € 151,25  is het oranje door uv invloeden (nagenoeg geheel) verdwenen of beginnen de eerste scheuren zich voor te doen? niet getreurd want dit beeldbepalend constructam onderdeel kunnen wij u als enigste in Europa als nieuw product aanbieden!!!  deze dakluiken komen medio midden maart binnen, beperkte oplage en vanaf nu te reserveren. Update:  de laatste stuks!! nog maar vier te reserveren!!

IMG_5336 IMG_5338

 

 

 

– Constructam dakluikgat afwerklijst binnenkant € 139,15  zijn de originele veelal sterk vervuild, beplakt met allerlei lijmresten, voorzien gaten etc. vanaf nu kunt u ook dit item weer als nieuw krijgen!

IMG_5337 IMG_5339

 

 

– Constructam Disselbak deksels € 139,15  je kan beter zeggen wie heeft er geen kapotte… daarom ook deze deksels 1 op 1 gereproduceerd.  Vacuüm gevormd dus exacte dikte en vorm als het origineel. kleur: wit  Update: ook deze artikelen zijn inmiddels bijna volledig gereserveerd

IMG_5340 IMG_5341

 

 

– Constructam sierlijst vuller, 12mm breed, zwart met creme pinstripe € 1,75 per meter

IMG_5067

 

 

– ronde voorramen Constructam op maat gemaakt incl materiaal, montage & BTW € 250,- per paar.  De veelal uitgedroogde, mat & krakelee  geworden ronde ramen weer als nieuw, dit is een makkelijke ingreep met zeer groot resultaat; de arremoede van de oude ramen weg en weer een fris en helder (ge)zicht.  incl montage, klaar terwijl u wacht!

IMG_5064 IMG_2864

 

 

– Constructam rem Berekeningen, nodig voor toelating in Duitsland en omringende landen €39,00

 

– Constructam blanco typeplaatjes, Aluminium
vrije reproductie met al de benodigde gegevens voor de verschillende landen: (note: zelfs de Constructam fabrieksplaatjes zijn in sommige omringende landen niet goed genoeg, daarom zijn de onze uitgerust met alle (blanko) vakjes voor alle relevante gegevens! past eventueel precies over de originele  prijs 29,95

IMG_5334